2017 Nieuwe Christian Louboutin Dames Schoenen Voor Schoonheid, Goedkope Louboutin Outlet

Strak, modern en sexy – drie woorden aan de Christian Louboutin 2017 collectie beschrijven Cushnie et Ochs, getoond bij Milk Studios in New York Fashion Week. Voor het vierde opeenvolgende seizoen, christian louboutin samen met ontwerpers Carly Cushnie en Michelle Ochs een unieke stijl die perfect zou een aanvulling op de dames collectie debuut.

christian louboutin dames schoenen

Sneaker dit seizoen is een torenhoog, lakleer Louboutin Dames Schoenen met kriskras elastische details op de vamp, die de baan in drie perfect chique neutralen liep – wit, naakt, en zwart. De klassieke maar toch sexy vorm belichaamd zowel de Cushnie et Ochs en Christian Louboutin vrouw – krachtig en vrouwelijk.

Goedkope Louboutin Schoenen zijn backstage bij Cushnie et Ochs voor de derde opeenvolgende seizoen, en creëerde de nagel look voor de show onder leiding van kunstenaar Madeline Poole.

christian louboutin schoenen

De eenvoudige maar opvallende manicure gebruikt christian louboutin dames sneakers in Sweet Charity als de basis, versierd met een grafische vierkante motief met behulp van twee tinten van het Pops – Overal waar, een diep blauwe inkt, en Ni Ni Toi Moi, een levendige groene.

De schoenen die de landingsbaan op Cushnie et Ochs liepen zal beschikbaar zijn op Christian Louboutin Schoenen boetieks juli van dit jaar. Terwijl u wacht, ontdek de kleuren van Christian Louboutin Outlet.

Hinterlasse einen Kommentar