Mooi Christian Louboutin Heren Schoenen Voor U Online, Mode Louboutin Hakken Outlet

Voor deze Louboutin Schoenen, Christian schetste een gloednieuw ontwerp in het atelier. Met een tweedelige constructie van de achterkant van de schoen naar de teen, worden de enkelband en toe samengehouden door een onzichtbaar PVC bandje met de letters D-I-T-A versierd glimmende strass. Vervaardigd in Italië, werd de hiel van de christian louboutin sneakers heren speciaal gemaakt voor Dita om in te dansen met meer gemak. Het trekt een chunkier hak om haar te voorkomen vallen in de kleine gaatjes die het podium van het Crazy Horse lijn.

Dita’s favoriete Christian Louboutin Hakken Outlet, de criss-cross Vagalami, werd aangepast in glinsterende, all-over zilveren strass naar een andere een van haar schitterende jurken te passen.

Een trompe l’oeil ontwerp geeft deze goedkope louboutin schoenen nederland een krachtige podiumpresentatie. Speciaal geplaatst dégradé strass het lichaam van deze ronde-teen stijl siert, terwijl een enkele bronzen spike rust binnen van een dikke PVC hiel dat verdwijnt wanneer het cabaret lichten Dita voeten te verlichten, waardoor de illusie dat ze danst op spikes!

Zie Dita legde haar Christian Louboutin Heren Schoenen om te werken in „Strip, Strip, Hoera!“ Voor meer informatie en om kaartjes te kopen, klik hier.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s